-        високи комуникациски вештини на средно ниво на англиски јазик;

-        основно образование;

-        таленти во повеќе академски, креативни и атлетски дисциплини.

Кој стои зад AUBG MultiTalent Quest?

Бивши студенти, студенти, факултети, вработени и пријатели на AUBG (AmbitiousUniqueBraveGenius).

Како може да го освоиш AUBG MultiTalent Quest?

-        Аплицирајте за круг 1 до 31 јануари 2019 година.

-        Квалификувајте се за круг 2.

-        Докажување на знаење, таленти и вештини на AUBG кампусот на 29-31 март 2019 година.

-        Освојте признанија, награди и слава!

КАМПАЊА „365 РАБОТНИЧКИ ПРАВА ЗА МЛАДИ“

Newsletter