Ако имате 15 – 29 години и знаете што се случува со граѓанското образование во Македонија или пак имате идеа што може да помогне околу неговото унапредување, повелете во просториите на Националниот младински совет на Македонија во понеделник 5ти ноември, 2018, од 17:00 – 18:00 за заедно да ја истражиме ситуацијата со граѓанското образование кај нас, а и за да поразговараме што може да помогне кон негово унапредување и кон унапредување на пристапот на повеќе млади кон истото.

За учество во фокус групата пријавете се на This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  најдоцна до 2ри ноември 2018, до 16:00. Бројот на учесници е ограничен, затоа побрзајте!

КАМПАЊА „365 РАБОТНИЧКИ ПРАВА ЗА МЛАДИ“

Newsletter