Како да го подобриме пристапот на младите кон граѓанското образование?

Read more: ПОВИК ЗА УЧЕСТВО ВО ФОКУС ГРУПА

Коалиција на младински организации СЕГА Ве поканува да учествувате на вебинар на тема „Младинско информативни методи за работа со млади во ситуација на НЕЕТ“.

Read more: Покана за учество на вебинар „Младинско информативни методи за работа со млади во ситуација на...

Повик за учесници! Втора едукативна средба отворена за сите млади од 15 до 29 години од Скопски регион!

Read more: ВТОРА ЕДУКАТИВНА СРЕДБА – „ЗОШТО ЗАКОН ЗА МЛАДИ ВО Р.М.?“

Коалиција на младински организации СЕГА го спроведува проектот „Интеграција на НЕЕТ групата на млади“. Проектот се спроведува со поддршка од Национална Агенција за европски образовни програми и мобилност, преку програмата Еразмус+ Клучна Акција 3 (Структурен дијалог).

Read more: ПОВИК ЗА УЧЕСТВО НА НАЦИОНАЛНА РАБОТИЛНИЦА ЗА КРЕИРАЊЕ НА ПОЗИЦИСКИ ДОКУМЕНТ СО ПРЕПОРАКИ ЗА...

Големиот концерт во чест на Тоше Проески, кој беше пролонгиран ќе се одржи на 2 ноември, информира меѓународната фондација „Тодор Проески“. Овој настан е поддржан и од Министерството за култура, кое за неговото организирање издвои 5.000.000 денари.

Read more: Концертот во чест на Тоше на 2. ноември во ВИП Арена „Борис Трајковски“

КАМПАЊА „365 РАБОТНИЧКИ ПРАВА ЗА МЛАДИ“

Newsletter