Меѓународната конференција за млади „Where are you going, youth?” ќе се одржи на 22 ноември 2019 година во Унгарија.

Read more: Повик за Конференција во Унгарија

Во рамки на договорот за соработка со Липецкиот државен педагошки универзитет од Русија, Меѓународниот славјански универзитет распишува конкурс за доделување стипендии за студенти за студиски престој во Липецк, Русија.

Read more: Конкурс за студентска размена во Липецк, Русија

Универзитетот ФОН го распишува конкурсот за упис на нови студенти во академската 2019/2020 година.

Read more: Конкурс за упис на студенти за 2019-2020 на ФОН

Здружението на граѓани Гласен Текстилец го објавува конкурсот за прибирање на фотографии за фото – инсталација на тема родова еднаквост и насилство.

Read more: КОНКУРС ЗА ФОТОГРАФИЈА НА ТЕМА РОДОВА ЕДНАКВОСТ И НАСИЛСТВО

КАМПАЊА „365 РАБОТНИЧКИ ПРАВА ЗА МЛАДИ“

Newsletter