Потребни квалификации:

Без искуство, со завршен факултет или студент по информатика; 

- Интерес за програмирање во Delphi и MS SQL Server податочни бази;

- Искуство со MS Office и Microsoft Windows;

- Способност за брзо учење и прифаќање на знаења од областа на програмирање;

- Способност за работа во тимска околина и одговорност при работа со поголеми проекти.

Клучни задачи и одговорности:

- Посетување неколкудневен курс по програмирање во Delphi во заеднички прифатливи термини;

- Со успешно завршување на курсот, секој практикант добива потврда и можност за продолжување со следно ниво дообука и можност за вработување.

Позитивно би било оценето следното искуство во програмирање:

- Одредено искуство со програмирање во Delphi или Visual Studio (C#);

- Искуство со MS SQL Server бази на податоци;

- Искуство со Desktop или Web проекти или апликации со ажурирање податоци преку интернет.

Вашето CV испратете го на This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Рок за аплицирање 26.07.2019 година.

ZONEL SOFTWARE

2401-204, 2402-274

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

www.zonel.com.mk

КАМПАЊА „365 РАБОТНИЧКИ ПРАВА ЗА МЛАДИ“

Newsletter