Во насока на професионално усовршување на младите, АрцелорМиттал Скопје нуди пракса со полно работно време во:

·         Сектор за човечки ресурси и правни работи ;

·         Оддел за програмирање;

·         Оддел за здравје, безбедност и екологија;

·         Оддел за пластификација и поцинкување;

Придобивки:

·         3 месечна практикантска работа со ментор;

·         Континуиран процес на учење и развој на вештини;

·         Покриени трошоци за превоз и храна;

·         Професионална работна атмосфера;

·         Стекнување искуство во меѓународна компанија

Сите студенти (апсолвенти, дипломирани и постдипломци) кои имаат добри компјутерски вештини, се комуникативни, тимски ориентирани, сакаат предизвици и се насочени кон успех, може да го испратат своето CV на This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , со назнака: „Апликација за Пракса – Одделот во кој аплицирате“.

Краен рок за аплицирање: 31.01.2019 година.

КАМПАЊА „365 РАБОТНИЧКИ ПРАВА ЗА МЛАДИ“

Newsletter