Како за секој голем настан така и за овој потребен е голем број волонтери кои ќе учествуваат во успешната организација на настанот.

Read more: Биди волонтер на Виз Ер Скопскиот маратон 2019

Цементарница УСЈЕ АД Скопје ГРУПАЦИЈА ТИТАН објавува ОГЛАС за ПРАКТИКАНТСКА РАБОТА ВО СЕКТОР ЗА ФИНАНСИИ ЗА ПОТТИКНУВАЊЕ НА ВРАБОТУВАЊЕ И РАЗВОЈ НА МЛАДИ ТАЛЕНТИ.

Read more: Цементарница УСЈЕ АД Скопје со оглас за практикантска работа

Дали сте во потрага по нови креативни предизвици што ќе ги зајакнат вашите вештини? Дали сте за работа и образование во меѓународна  средина?

Read more: ПОВИК ЗА ВОЛОНТЕР/КА ВО ПОЛСКА

Најголемиот македонски хостинг провајдер и регистрар на домени МКхост објавува отворен конкурс за пракса за позицијата веб-девелопер.

Read more: Оглас за пракса во МКхост (Web Developer)

КОСТАЛ Македонија, Охрид со задоволство ја објавува својата програма за практикантска работа.

Read more: Летна пракса во КОСТАЛ во одделот за инженеринг

КАМПАЊА „365 РАБОТНИЧКИ ПРАВА ЗА МЛАДИ“

Newsletter